4 gangenmenu

Een heerlijk 4 gangendiner bij u thuis, inclusief bijpassende wijnen? Koken met Kers verzorgt het voor u. Geniet van een speciale, culinaire avond!

Tijdens deze avond neem ik u al het werk uit handen zodat u onbezorgd kunt genieten van een culinaire ervaring thuis. Of bij uw vrienden of familie. Ik serveer de 4 gerechten aan tafel, en schenk de bijpassende wijn in. Een extra glas wijn bestellen kan natuurlijk altijd.  

En geen zorgen over de logistiek! Naast de inkoop en bereiding van de gerechten zorg ik voor het tafellinnen, servies en bestek. Net als voor alle overige benodigdheden voor de (bereiding van) de gerechten. Na afloop neem ik al het vuile vaatwerk weer mee. Hoe heerlijk en comfortabel is dat?


Proeverij van wild en gevogelte, bestaande uit wild paté, mousse van eend, rodekool vinaigrette,
witlof salade met appel

***
Tarbotfilet met sjalotten schuim, peterselie, spinazie en verse pasta
***
Hertenbiefstuk met wildjus
Wintergroenten en truffel gnocchi

***
Dessert op basis van rood fruit en chocolade structuren


Een 4 gangendiner bestellen?

Reserveer minimaal drie dagen van tevoren. U kunt zelf het aantal gasten, de aanvangstijd en eventuele aanpassingen op het menu doorgeven. Een 4 gangendiner voor 4 gasten is € 115,- per persoon. Voor € 20,- per persoon serveer ik een bijpassend wijnarrangement.

Bent u met meer gasten of wilt u bijvoorbeeld uw eigen serviesgoed gebruiken? Dan zijn de prijzen lager. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Twee dagen voor het diner betaalt u 50% van de totaalsom. Het aantal personen wijzigen is daarna niet meer mogelijk. De andere 50% (plus eventuele extra glazen wijn) betaalt u uiterlijk zeven dagen na het diner.

Voor de prijzen bij andere aantallen gasten, vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84