6 gangenmenu

Het exclusieve 6 gangendiner maakt uw avond nóg specialer. De verfijnde gerechten en bijpassende wijnen vullen elkaar perfect aan. Een onvergetelijke, culinaire ervaring!

Tijdens deze avond gaat u op een culinaire reis. Ik neem ik u al het werk uit handen, zodat u onbezorgd kunt genieten van een gastronomische ervaring bij u thuis. Of bij uw vrienden of familie. Ik serveer de 6 gerechten aan tafel, en schenk de bijpassende wijnen voor u in. Een extra glas wijn bestellen kan natuurlijk altijd.  

En geen zorgen over de logistiek! Naast de inkoop en bereiding van de gerechten zorg ik voor het tafellinnen, servies en bestek. Net als voor alle overige benodigdheden voor de (bereiding van) de gerechten. Na afloop neem ik al het vuile vaatwerk weer mee. Hoe heerlijk is dat?

Creatie van gamba’s met limoen en krokant
van zeewier en sesam, wintersalade

***
Vissoep met croutons en rouille
***
Parelhoenderfilet met pancetta op zuurkool, aardappelschuim
***
Kalfsentrecote met dragon tomaten jus,
vergeten groenten uit de oven, aardappelgratin
***
Selectie van streekkazen met diverse broodsoorten,
druivenjam en appelstroop
***
Dessert van notenparfait met gekonfijte peer, pruimen beignet,
sabayon van vanille met Marsala

Een 6 gangendiner bestellen?

Reserveer minimaal drie dagen van tevoren. U kunt zelf het aantal gasten, de aanvangstijd en eventuele aanpassingen op het menu doorgeven. Een 6 gangendiner voor 4 gasten is € 145,- per persoon. Voor € 30,- per persoon serveer ik een bijpassend wijnarrangement.

Bent u met meer gasten of wilt u bijvoorbeeld uw eigen serviesgoed gebruiken? Dan zijn de prijzen lager. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

.

Twee dagen voor het diner betaalt u 50% van de totaalsom. Het aantal personen wijzigen is daarna niet meer mogelijk. De andere 50% (plus eventuele extra glazen wijn) betaalt u uiterlijk zeven dagen na het diner.

Voor de prijzen bij andere aantallen gasten, vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen.
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84