Weekmenu: week 48

weekmenu_koken met kers

Weinig tijd door een volle agenda? Juist in drukke tijden is het fijn om lekker en gezond eten te blijven eten. En met de verse maaltijden van Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen. Zo wordt goed eten wel heel makkelijk. Ik verras iedereen graag met iedere dag een nieuw gerecht. Kan ik al mijn inspiratie als chefkok ook lekker kwijt. En daarbij gebruik ik heerlijk verse producten uit het seizoen. Een compleet gerecht, waar u niets meer voor hoeft te doen. Nou ja, alleen nog maar de deur open natuurlijk.   

Het menu van deze week

Maandag 23 november
Boerenkool met worst, spek en jus
Prijs: €10

Dinsdag 24 november
Runderstoofvlees met gekookte aardappelen en verse groente
Prijs: €11,50

Woensdag 25 november
Kip-kerrie met groenten en rijst
Prijs: €10

Donderdag 26 november
Lasagne met frisse salade
Prijs: €10

Vrijdag 27 november
Vis stoofgerecht met verse vis, Noorse garnalen, aardappelpuree en gemengde groenten
€11,50

Bestellen?

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84