Weekmenu: week 49

Weekmenu_week49

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?    

Het menu van deze week

Maandag 30 november
Stamppot hutspot met Klapstuk en jus €10.00

Dinsdag 1 december
Bœuf bourguignon aardappelpuree en verse groenten €11.50

Woensdag 2 december
Kiptandoori, vers naanbrood met verse groenten en rijst €10

Donderdag 3 december
Macaroni Bolognese met frisse salade € 10.00

Vrijdag 4 december
Zalmmoot met groene kruiden, citroenrijst met gemengde groenten €11,50

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84