Catering

Catering op locatie

Heeft u zin om een feest te geven in uw eigen vertrouwde omgeving, of op een mooie locatie, binnen of in de tuin? Dan is Koken met Kers u daarbij graag van dienst. Ik verzorg uw catering bij u op locatie, afgestemd op uw wensen en uw budget.

Hier volgen voorbeelden van hetgeen ik u kan bieden:

  • Lopend buffet met koude en/of warme gerechten en desserts
  • Borrelplanken, naar keuze met bijvoorbeeld diverse soorten kaas en worst, diverse luxe en exclusieve hapjes of gezonde hapjes
  • Barbeque
  • Walking dinner
  • Lunchpakketten om mee te nemen bij een dagactiviteit.

Ik kan de partij geheel voor u verzorgen en ondersteunen met het verzorgen van de opstelling, uitserveren van de gerechten, live cooking, opruimen, schoonmaken en beschikbaarstellen van servies en bestek. Ik kan de gerechten ook kant en klaar bij u afleveren, waarna u het verder zelf verzorgd. De keuze is aan u.

Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd. Ik bespreek graag met u uw wensen en mijn mogelijkheden. Ik zal altijd vooraf een (vrijblijvende) offerte uitbrengen zodat u van tevoren weet wat u kwijt ben.

Contactgegevens

e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84