Menu week 50

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week.


Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8.00 uur ’s ochtends, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Menu dinsdag tot en met zaterdag

  • Coq au vin, in rode wijn gestoofde kippenbout met bonne femme garnituur € 12,50
  • Boeuf Bourguignon, klassiek gestoofde rundersucade met gekookte aardappel en rode kool € 15,00
  • Soep van de week is Tomatensoep, per liter € 8,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers