Menu week 49

De Horeca sluit de komende weken ’s avonds om 17.00 uur, maar dat geldt niet voor Koken met Kers.

In de komende periode van culinaire lockdown, ga ik weer heerlijke winterse gerechten bereiden die u kunt bestellen. Dus heeft u weinig tijd door een volle agenda? Juist in een drukke tijd is het fijn om lekker en gezond te blijven eten. En met de verse maaltijden van Koken met Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen.

De komende week bereid ik de volgende hartverwarmende stoofschotels. Deze kunt u van maandag tot en met zaterdag bestellen en zelf thuis verwarmen. Zo heeft u toch een heerlijke en complete maaltijd om te nuttigen.

Menu maandag tot en met zaterdag

  • Vlaams runderstoofvlees, gestoofd in Kriekenbier, jus, uien, witte kool en eigen gemaakte aardappelpuree € 14,50
  • Kip tandoori met mals gestoofde kippenbouten, salade en basmatirijst € 13,-
  • Soep van de week is gebonden Bos paddenstoelen soep, per liter € 8,-

In week 50 zal ik weer een aantal nieuwe seizoen gerechten bereiden met producten van lokale leveranciers. Ik ga u hiervan op de hoogte houden.

December maand: oliebollen maand

Ook dit jaar bak ik mijn overheerlijke oliebollen naar traditioneel recept. Hou de komende week mijn website en nieuwsberichten in de gaten voor verdere informatie.

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers