Bezorging Koken met Kers

Benieuwd of ik ook bij u in de buurt bezorg? En nieuwsgierig naar de eventuele kosten hiervan? Hieronder leest u alles over de bezorging van de maaltijden.  

Het weekmenu

Het weekmenu kunt u bestellen tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Het weekmenu bezorg ik alleen in de regio Boskoop. De bezorging van één of meerdere maaltijden van het weekmenu is gratis. Indien u buiten Boskoop woont, kunt u natuurlijk wel afhalen.

Catering of het 4 of 6 gangendiner

Geeft u een feest? Of heeft u zin in een luxe diner met vrienden of familie? Dan kom ik graag naar u toe. Reserveer minimaal drie dagen van tevoren. Catering of het 4 of 6 gangendiner bezorg ik in Boskoop en 40 kilometer hieromheen. Onder andere in:

  • Reeuwijk
  • Bodegraven
  • Gouda
  • Zoeterwoude
  • Leiden
  • Waddinxveen
  • Woerden
  • Bergambacht
  • Alphen aan den Rijn
  • Hazerswoude

Ik bereid de gerechten voor catering of het 4 of 6 gangendiner zoveel mogelijk thuis voor en verricht de laatste handelingen bij u ter plaatse.

Bezorgtijdstip

Als u een bestelling heeft geplaatst, stem ik direct met u het bezorgtijdstip af. Voor de weekmenu’s is dat normaal gesproken tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor de catering en 4 en 6 gangendiners maken we in overleg een planning voor de middag of avond en pas ik mijn tijden daar op aan.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen.

e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84