Meergangendiner

Een heerlijk Meergangendiner bij u thuis, inclusief bijpassende wijnen? Koken met Kers verzorgt het voor u. Geniet van een speciale, culinaire avond!

Tijdens deze avond neem ik u al het werk uit handen zodat u onbezorgd kunt genieten van een culinaire ervaring thuis. Of bij uw vrienden of familie. Ik serveer – naar keuze – 4 tot gerechten aan tafel, en schenk de bijpassende wijn in. Een extra glas wijn bestellen kan natuurlijk altijd.  

En geen zorgen over de logistiek! Naast de inkoop en bereiding van de gerechten zorg ik voor het tafellinnen, servies en bestek. Net als voor alle overige benodigdheden voor de (bereiding van) de gerechten. Na afloop neem ik al het vuile vaatwerk weer mee. Hoe heerlijk en comfortabel is dat?


Voorbeeld van een 4-gangendiner

Proeverij van wild en gevogelte, bestaande uit wild paté, mousse van eend, rodekool vinaigrette,
witlof salade met appel

***
Tarbotfilet met sjalotten schuim, peterselie, spinazie en verse pasta
***
Hertenbiefstuk met wildjus
Wintergroenten en truffel gnocchi

***
Dessert op basis van rood fruit en chocolade structuren


Een meergangendiner bestellen?

U kunt contact met mij opnemen om de datum, de tijden, het aantal gangen en het menu af te stemmen.

Reken voor een luxe 4-gangendiner voor 4 gasten op ongeveer € 115,- per persoon. Voor € 20,- per persoon serveer ik een bijpassend wijnarrangement. Bent u met meer gasten of wilt u bijvoorbeeld uw eigen serviesgoed gebruiken? Dan zijn de prijzen lager. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Twee dagen voor het diner betaalt u 50% van de totaalsom. Het aantal personen wijzigen is daarna niet meer mogelijk. De andere 50% (plus eventuele extra glazen wijn) betaalt u uiterlijk zeven dagen na het diner.

Voor de prijzen bij andere aantallen gangen of gasten, vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ik bespreek graag met u uw wensen en mijn mogelijkheden. Ik zal altijd vooraf een (vrijblijvende) offerte uitbrengen zodat u van tevoren weet wat u kwijt ben.

e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84