Menu week 13

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Dagelijks steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch? Ik wijs u ook graag op mijn menu voor de paasdagen:

Paasmenu – 3 gangen € 29,-

Bekijk hier onder het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade Caprese – verse tomaten, mozzarella, basilicum en geroosterde amandelen € 7,50
  • Salade gerookte zalm met mierikswortel, tomaat, komkommer, ei en dressing € 7,50
  • Vers gebakken zuurdesembrood en roomboter € 2,50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Vers gebakken zuurdesembrood € 4,-
  • Groentesoep – 1 liter € 7,50

Dinsdag 30 maart

  • Kipfilet “Bonne femme” Aardappel, Spekjes, groenten, ui, kruiden € 13,00
  • (V) Gefrituurde Feta kaas met vegetarische “Bonne-femme” garnituur € 13,00 – warm aangeleverd tussen 17.30 en 18.30

Woensdag 31 maart

  • Stamppot andijvie, gestoofd rundvlees met laurierjus € 13,50
  • (V) Stamppot andijvie, met gebakken mais/groenten cakeje en groenten jus € 13,50

Donderdag 1 april

  • Gegratineerde witlof, aardappelgarnituur, en gemarineerde ham uit de oven € 13,00
  • Gegratineerde witlof, aardappelgarnituur, en frittata van rode ui en spinazie € 13,00

Vrijdag 2 april – “visdag”

  • Zacht gestoofde zalmmoot, drie asperges, prei, kookaardappel, hollandaisesaus. € 16,00
  • Verse pasta met selderij, gorgonzola, paddenstoelen, en gemengde salade. € 15,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers