Menu week 19

Gestoofde groenten

Iedere avond iets anders op tafel? Dan is het fijn als het een beetje makkelijk kan. We zijn allemaal immers al druk genoeg. En een beetje gezond is dan ook prettig. Gewoon met verse producten uit het seizoen. Ga dan eens voor een van de gezonde, betaalbare maaltijden uit de keuken van Kers. Iedere dag een ander gerecht, iedere week een nieuw menu. Met liefde bereidt en helemaal af. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Makkelijker kan ik het niet maken. En lekkerder eigenlijk ook niet. Lees hieronder mijn menu voor week 19 met nieuwe en gezonde maaltijden.

Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 11 mei

  • Kipfilet met paddenstoelen, gebakken aardappel en groenten € 12,50
  • Gevulde paprika’s met rijst (V) € 10,00

Woensdag 12 mei

  • Boemboe Bali (gekruid rundvlees op Balinese wijze), komkommersalade en rijst € 13,50
  • Sambal goreng boontjes met ei, komkommersalade en rijst (V) € 12,00

Donderdag 13 mei

  • Lasagne bolognese en gemengde salade € 12,00
  • Vislasagne met spinazie, broccoli en kaas € 12,00

Vrijdag 14 mei

  • Roodbaars uit de oven met groene kruidenkorst, tomatenrisotto en verse groenten € 14,50
  • Gestoofde groenten met tomatenrisotto en salade (V) € 12,50

Zaterdag 15 mei

  • 3 gangen menu € 35,00
  • 2 gangen met hoofdgerecht en naar keuze voorgerecht of dessert € 25,00
  • Voorgerecht:
    • Salade van bieten, gegrilde kip met mango en aceto balsamicodressing
  • Hoofdgerecht:
    • gestoofde kabeljauw, aardappelgratin en verse groenten, of
    • gestoofde kalfssukade, aardappelgratin en verse groenten
  • Dessert:
    • zoet surprise dessert.

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers