Menu week 22

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8.00 uur op de dag zelf eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

The Difference Between Parmesan and Parmigiano-Reggiano

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 2 juni

  • Kipfilet, spaghetti, Parmezaanse kaas courgette, ui en verse kruiden € 12,50
  • Spaghetti met Parmezaanse kaas gegrilde groenten en tomaten saus. ( v ) € 12,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Woensdag 3 juni

  • Gestoofde lamsbout in Korma saus, rijst uit de oven, wortel en sjalot € 13,50
  • Gestoofde groenten in Korma saus rijst uit de oven komkommer salade € 12,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Donderdag 4 juni

  • Nasi goreng ,groenten in soyasaus, kippendij in pindasaus € 14,00
  • Nasi goreng met groenten in sojasaus en tempeh met pinda saus € 13,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Vrijdag 5 juni

  • Gebakken zeebaarsfilet met courgette wortel gember en citroen € 14,00
  • verse paddenstoelen ravioli Parmezaanse kaas, gegrilde groenten € 12,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers