Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar
- salade gerookte zalm met mierikswortel tomaat komkommer ei en dressing € 7,50
- salade tonijn met boontjes tomaten kappertjes en ei en dressing € 7,50
- Brood en boter € 2.50
Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar
- Zuurdesem brood € 4,-
- Erwtensoep – 1 liter € 7,50
- Linzen-Curry soep – l liter € 7,50
Weekmenu
Maandag 8 maart
Bal gehakt, kookaardappels en koolraap á la creme € 10,00
Vegetarische noedels, noten met groene groenten en ei € 10,00
Dinsdag 9 maart
Schnitzel, gebakken aardappels, courgette en ui uit de wok € 10,00
Courgette, gevuld met ratatouille en zilvervliesrijst € 12,50
Woensdag 10 maart
Curry van lamsvlees, basmatirijst, linzen, paksoi en boerenkool € 12,50
Curry van linzen, basmatirijst, paksoi, boerenkool, ui € 12,50
Donderdag 11 maart
Gestoofde kippenbout, rode peper, groene groenten, geroosterde aardappel € 12,50
Falafal van zoete aardappel, salade van paprika, koriander, komkommer € 12,50
Vrijdag 12 maart
Gegrilde zalmmoot met spinazie en verse pasta en groene kruidensaus € 13,50
Chana massala – Indiase curry o.b.v. kikkererwten, tomaten, garam massala
en diverse heerlijke kruiden € 12.00
Contactgegevens
e-mail : huibertkers@gmail.com
tel. : 06 212 454 84
facebook : facebook.com/Catering-Koken-met-Kers