Traiteur gerechten zomer 2021

Voorgerechten:

Proeverij van gerookte vissoorten makreel, heilbot en zalm. € 14.50

passende wijn per fles € 15.00

Soepen:

uiensoep passend garnituur per 0,2 liter € 5.00

Extra: Vers gebakken zuurdesembrood met roomboter. € 4.50

Tussengerechten:

Quiche van broccoli bloemkool cream-cheese en tomaat € 12.50

passende wijn € 15.00

Hoofdgerechten:

Kalfsentrecote met aardappelgratin en zomergroenten € 20,00

Gevogelte rollade met eigen jus en uien tomaten quiche € 18.00

passende wijn € 19.00

Dessert :

chocoladedessert met cassis mousse €10.00

passende wijn € 15.00

Alle gerechten worden in eigen keuken bereid, hoofdgerechten worden geserveerd met passend aardappel en groenten garnituur.

U kunt dagelijks bestellen.

Heeft u speciale wensen neemt u dan contact met mij op, om daarna in een goed gesprek de vele mogelijkheden te bespreken.