Traiteur gerechten winter 2021

Voorgerechten:

Proeverij van gerookte vissoorten makreel, heilbot en zalm. € 14.50

passende wijn € 15.00

Soepen:

Kreeftenbisque passend garnituur per 0,2 liter € 5.00

Extra: Vers gebakken zuurdesembrood met roomboter. € 4.50

Tussengerechten:

Quiche van broccoli bloemkool cream-cheese en tomaat € 12.50

passende wijn € 15.00

Hoofdgerechten:

Kalfsentrecote met aardappelgratin en wintergroenten € 20,00

Gevogelte rollade met eigen jus en pompoenquiche € 18.00

passende wijn € 19.00

Dessert box:

chocoladetaartje, cassis mousse, tiramisu en peren tarte-tatin €12.50

passende wijn € 15.00

Alle gerechten worden in eigen keuken bereid, hoofdgerechten worden geserveerd met passend aardappel en groenten garnituur.

U kunt dagelijks bestellen.

Heeft u speciale wensen neemt u dan contact met mij op, om daarna in een goed gesprek de vele mogelijkheden te bespreken.