Menu week 11

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En die u zelf alleen maar even hoeft te verwarmen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel.

Bekijk hier het menu van week 11 van Koken met Kers. Bestellen kan tot 8.00 uur op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade gerookte zalm met mierikswortel, tomaat, komkommer, ei en dressing € 7,50
  • Salade tonijn met boontjes, tomaten, kappertjes, ei en dressing € 7,50
  • Vers gebakken zuurdesembrood en roomboter € 2,50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Vers gebakken zuurdesembrood €4,-
  • Groentesoep – 1 liter € 7,50

Maandag 15 maart

  • Lasagne Bolognese met salade € 12,-
  • Vegetarische Lasagne Bolognese met aardappel, kool en salade € 12,-

Dinsdag 16 maart

  • Nasi Goreng, kipstukjes in sateh saus, zoetzuur van kool, komkommer en rode ui € 12,50
  • Vegetarische nasi Goreng, tempeh in pikante saus, zoetzuur van kool, komkommer en rode ui € 12,50

Woensdag 17 maart

  • Hete bliksem (aardappelpuree, ui, goudrenetten) en karbonade in jus € 11,50
  • Hete bliksem (aardappelpuree, ui, goudrenetten) en gebakken tofu in groentenjus € 12,-

Donderdag 18 maart

  • Ouderwets gestoofde sukade, jus, kookaardappel en stoofprei € 12,-
  • Roerbak van broccoli, paddenstoelen, ui, zilvervliesrijst, noten en kerriesaus € 12,-

Vrijdag 19 maart

  • Mootjes kabeljauw met spek omwikkeld, aardappelpuree met groene kruiden en verse groente € 13,50
  • Cake van courgette met mais en kaas, kruiden salade met tomatendressing € 13,-

Zaterdag 20 maart – 3 gangen verwennerij menu € 27,50

  • Voorgerecht: kruidensalade met gerookte zalm, bieslookdressing, diverse garnituren, croutons
  • Hoofdgerecht: Lamskoteletjes met groene kruiden korst uit de oven, aardappelgratin, Hollandse asperges
  • Dessert: proeverij van seizoensfruit: appel, vanille creme, korstdeeg, mousse, chocolade

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers