Menu week 10




Weinig tijd door een volle agenda? Juist in drukke tijden is het fijn om lekker en gezond eten te blijven eten. En met de verse maaltijden van Koken met Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen. Zo wordt goed eten wel heel makkelijk. Ik verras iedereen graag met iedere dag een nieuw gerecht. Kan ik al mijn inspiratie als chefkok ook lekker kwijt. En daarbij gebruik ik heerlijk verse producten uit het seizoen. Een compleet gerecht, waar u niets meer voor hoeft te doen. Nou ja, alleen nog maar de deur openen natuurlijk.   
 
Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot op de dag tot 8 uur ’s ochtends, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • salade gerookte zalm met mierikswortel tomaat komkommer ei en dressing € 7,50
  • salade tonijn met boontjes tomaten kappertjes en ei en dressing € 7,50
  • Brood en boter € 2.50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Zuurdesem brood € 4,-
  • Erwtensoep – 1 liter € 7,50
  • Linzen-Curry soep – l liter € 7,50

Weekmenu

Maandag 8 maart

Bal gehakt, kookaardappels en koolraap á la creme € 10,00

Vegetarische noedels, noten met groene groenten en ei € 10,00

Dinsdag 9 maart

Schnitzel, gebakken aardappels, courgette en ui uit de wok € 10,00

Courgette, gevuld met ratatouille en zilvervliesrijst € 12,50

Woensdag 10 maart

Curry van lamsvlees, basmatirijst, linzen, paksoi en boerenkool € 12,50

Curry van linzen, basmatirijst, paksoi, boerenkool, ui € 12,50

Donderdag 11 maart

Gestoofde kippenbout, rode peper, groene groenten, geroosterde aardappel € 12,50

Falafal van zoete aardappel, salade van paprika, koriander, komkommer € 12,50

Vrijdag 12 maart

Gegrilde zalmmoot met spinazie en verse pasta en groene kruidensaus € 13,50

Chana massala – Indiase curry o.b.v. kikkererwten, tomaten, garam massala

en diverse heerlijke kruiden € 12.00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : facebook.com/Catering-Koken-met-Kers