Menu week 12

Menu week 12

Iedere avond iets anders op tafel? Dan is het fijn als het een beetje makkelijk kan. We zijn allemaal immers al druk genoeg. En een beetje gezond is dan ook prettig. Gewoon met verse producten uit het seizoen. Ga dan eens voor een van de gezonde, betaalbare maaltijden uit de keuken van Kers. Iedere dag een ander gerecht, iedere week een nieuw menu. Met liefde bereidt en helemaal af. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Makkelijker kan ik het niet maken. En lekkerder eigenlijk ook niet. 

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade Caprese – verse tomaten, mozzarella, basilicum en geroosterde amandelen € 7,50
  • Salade gerookte zalm met mierikswortel, tomaat, komkommer, ei en dressing € 7,50
  • Vers gebakken zuurdesembrood en roomboter € 2,50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Vers gebakken zuurdesembrood € 4,-
  • Groentesoep – 1 liter € 7,50

Maandag 22 maart

  • Spaghetti Bolognese en salade € 11,-
  • Spaghetti met tomatensaus en gegrilde groenten (V) € 11,-

Dinsdag 23 maart

  • Lamscurry met verse groenten en rijst € 12,-
  • Curry van verse seizoensgroente en rijst (V) € 10,-

Woensdag 24 maart

  • Kipfilet gevuld met paddenstoelen, pasta en broccolli € 13,-
  • Groentenquiche met onder andere wortel en Kaas uit Zoeterwoude (V) € 12,50

Donderdag 25 maart

  • Rendang, bami goreng en atjar € 14,-
  • Tempeh in sambal goreng, bami en atjar (V) € 13,-

Vrijdag 26 maart

  • Zeebaars met seizoensgroenten € 14,-
  • Pasta met gestoofde tomaat (V) € 12,-

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers