Menu week 14

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon.

Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.
Bekijk hier het menu van deze week.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met garnalen, tomaat, komkommer, avocado, en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Runder-Carpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 6 april

  • Pasta met gestoofde kippendijen crème / roomsaus van peterselie-pesto en salade € 11,50
  • Pasta met gestoofde groenten: prei en broccoli, kaas uit de streek en salade (V) € 11,50

Woensdag 7 april

  • Lamsbout uit de oven met aardappelgratin en gegratineerde bloemkool € 13,00
  • Quiche van paddenstoelen en gestoofde uien, gebakken aardappel en salade (V) € 12,50

Donderdag 8 april

  • Wraps gevuld met chili con carne, witte-koolsalade en salsa € 10,00
  • Wraps gevuld met chili sin carne witte-kool salade en quacemole (V) € 10,00

Vrijdag 9 april

  • Gegrilde zalmforel van de BBQ met ravigote saus, gemengde salade en geroosterde aardappelen € 14,50
  • Groenten-lasagne van groenten en kaas uit de streek met gemengde salade (V) € 12,50

Zaterdag 10 en zondag 11 april

Mocht u komend weekend geen zin hebben om te koken neemt u dan contact met mij op over een 2, 3, of 4 gangen surprise menu. U besteld voor donderdag 8 april 20.00 het aantal gangen van uw keuze en deze worden dan op zaterdag middag bij u thuis bezorgd met een duidelijke instructie om een en ander te verwarmen in uw eigen keuken. Als er gerechten of ingrediënten zijn die u echt niet lust of niet kan eten, dan hoor ik dat ook graag van u.

De afgelopen weken heb ik veel gasten in Boskoop mogen bedienen. De gasten kozen er regelmatig voor om hun borden of schalen hier bij mij thuis af te leveren zodat ik de gerechten daarop kon presenteren. Dit is natuurlijk beter voor het milieu. Wenst u dit niet of bent u niet in de gelegenheid serviesgoed te brengen, dan lever ik de gerechten in disposable plastic bakjes bij u aan.

  • prijs 2 gangen € 17,50
  • prijs 3 gangen € 27,50
  • prijs 4 gangen € 35,00

Bijpassende wijnen per fles:

  • Wijn bij voorgerecht € 15,-
  • Wijn bij hoofdgerecht € 19,-
  • Wijn bij dessert € 15,-

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers