Menu week 15

Weinig tijd door een volle agenda? Juist in drukke tijden is het fijn om lekker en gezond eten te blijven eten. En met de verse maaltijden van Koken met Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen. Zo wordt goed eten wel heel makkelijk. Ik verras iedereen graag met iedere dag een nieuw gerecht. Kan ik al mijn inspiratie als chef-kok ook lekker kwijt. En daarbij gebruik ik heerlijk verse producten uit het seizoen. Een compleet gerecht, waar u niets meer voor hoeft te doen. Nou ja, alleen nog maar de deur openen natuurlijk.

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met garnalen, tomaat, komkommer, avocado, en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Runder-Carpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 13 april

  • Thai curry van kip met basmatirijst en koolsalade € 12,50
  • Groente curry met spicy noedels (V) € 11,-

Woensdag 14 april

  • Varkenshaas met champignonsaus, bakaardappelen en boontjes € 12,50
  • Groenten lasagne met blauwe kaas (V) € 10,-

Donderdag 15 april

  • Schouderkarbonade, kookaardappelen en andijvie € 11,50
  • Groentenpannekoek met o.a. spinazie en champignons (V) € 10,-

Vrijdag 16 april

  • Zeewolf filet gegratineerd met tomaat en groene kruiden, pasta en gegrilde groenten € 14,-
  • Pokebowl van rijst, zalm en diverse soorten groenten (V) € 12,50

Zaterdag 17 april

  • Kalfssucade met aardappelgratin en diverse groenten, kalfsjus met oesterzwammen € 16,00 – Dit gerecht graag uiterlijk vrijdagochtend bestellen

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers