Menu week 16

Iedere avond iets anders op tafel? Dan is het fijn als het een beetje makkelijk kan. We zijn allemaal immers al druk genoeg. En een beetje gezond is dan ook prettig. Gewoon met verse producten uit het seizoen. Ga dan eens voor een van de gezonde, betaalbare maaltijden uit de keuken van Kers. Iedere dag een ander gerecht, iedere week een nieuw menu. Met liefde bereidt en helemaal af. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Makkelijker kan ik het niet maken. En lekkerder eigenlijk ook niet. 

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 20 april

  • Kabeljauw met spek omwikkeld, verse groenten en gekookte aardappelen en boterjus € 14,50
  • Geroosterde aubergines met ratatouille van voorjaarsgroenten en verse pasta € 12,-

Woensdag 21 april

  • Gebakken kipfilet met pesto en champignons, risotto en salade € 13,-
  • Geroosterde pompoen met risotto en salade € 12,-

Donderdag 22 april

  • Hongaarse goulash met rijst en groene groenten € 13,50
  • Geroosterde paprika met Djuvec rijst (rijst met tomatenbouillon uit de oven) en frisse salade € 10,-

Vrijdag 23 april

  • Heilbot filet met gestoofde groenten, vissaus en aardappelpuree € 14,50
  • Quiche van courgette, ui en gorgonzola met een samengestelde salade € 13,-

Zaterdag 24 april – 3 gangen menu € 29,-

  • Voorgerecht: grote gebakken garnalen met tomatendressing en kruidensalade
  • Hoofdgerecht: gestoofde kalfssukade met shiitake, asperges (3 stuks) en kookaardappel
  • Dessert: aardbeientaart

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers