Menu week 17

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Van dinsdag tot zaterdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?    

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 27 april – Koningsdag

  • Mexicaanse kip Fajita’s met salade en chimichurri € 12,00
  • Mexicaanse groente Fajita’s met salade en chimichurri (V) € 12,00

Woensdag 28 april

  • Halve spitskool gevuld met gehakt, uit de oven, met rijst en paprika € 12,50
  • Geroosterde aubergines, risotto en salade (V) € 10,00

Donderdag 29 april

  • Kippenboutjes met champignons, uit, prei en gebakken aardappels € 11,50
  • Gado Gado met kroepoek, sambal, atjar en gekookte rijst (V) € 13,00

Vrijdag 30 april

  • Zalmfilet gelakt met oestersaus, shiitake paddenstoel, paksoi en wortel € 14,00
  • Gewokte groenten, tempeh en paksoy (V) € 10,00

Zaterdag 1 mei

  • Pasta met grote garnalen, mosselen en peperoni-tomatensaus, salade en dressing € 18,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers