Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?
Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.
Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar
- Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
- Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00
Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar
- Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
- Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00
Dinsdag 25 mei
- Bami goreng met (ayam pedis) hete kippenpootjes € 12.00
- Bami goreng met verse groenten in satésaus en kroepoek € 10.00
Woensdag 26 mei
- Runderstoof met laurierjus kookaardappel en andijvie in crème saus € 12.50
- Quiche van ui kaas en paddenstoelen met gemengde salade en french dressing € 11.00
Donderdag 27 mei
- Halve spitskool gegratineerd met gekruid gehakt en gebakken aardappels € 12.50
- Halve spitskool gegratineerd met paddenstoelen duxelles en gebakken aardappelen € 12.50
Vrijdag 28 mei
- Gestoofde kabeljauw met grote garnalen prei wortel courgette en verse pasta € 14.50
- Mexicaanse Fajitas gevuld met spicy groenten kaas en quacemole € 12.00
Week 20 ben ik in verband met omstandigheden niet in de gelegenheid om een weekmenu, te verzorgen en af te leveren.
Contactgegevens
e-mail : huibertkers@gmail.com
tel. : 06 212 454 84