Weekmenu week 9


Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee?
Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere
weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn
jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen
natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent.
Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds
iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood
kunnen altijd nog, toch?
Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 1 dag van
tevoren, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even
overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

:salade gerookte zalm met mierikswortel tomaat komkommer ei en dressing.

:salade tonijn met boontjes tomaten kappertjes en ei en dressing.

Prijs voorgerecht € 7,50

Brood en boter € 2.50

Maandag 1 maart

gehaktbrood (Meatloaf) met kaas geroosterde aardappel en witlof € 12.50

Geroosterde Aardappel en appel en gegratineerde witlof € 11,50

Dinsdag 2 maart

Lasagne Bolognese saus met kaas uit onze streek en salade € 11,50

“Sayur Lodeh” Indonesische groentenstoof met groenten van hier € 12,00 € 12,50

Woensdag 3 maart

Kip schnitzel met ham en paddestoelen gebakken aardappelen en groenten €12,00

Vegan nasi met tofu spicy groenten en sate saus € 10,00

Donderdag 4 maart

Pasta met prei pancetta(spek) spinazie ricotta en verse pesto € 12,00

Pasta met noten spinazie gorgonzola aubergine en tomaat € 12,50

Vrijdag 5 maart

Belgisch vispotje met aardappelpuree en gemengde salade € 13,50

Verse gegrilde groenten in korstdeeg met salade € 12.00