Voorgerechten:
Proeverij van gerookte vissoorten makreel, heilbot en zalm. € 14.50
passende wijn per fles € 15.00
Soepen:
uiensoep passend garnituur per 0,2 liter € 5.00
Extra: Vers gebakken zuurdesembrood met roomboter. € 4.50
Tussengerechten:
Quiche van broccoli bloemkool cream-cheese en tomaat € 12.50
passende wijn € 15.00
Hoofdgerechten:
Kalfsentrecote met aardappelgratin en zomergroenten € 20,00
Gevogelte rollade met eigen jus en uien tomaten quiche € 18.00
passende wijn € 19.00
Dessert :
chocoladedessert met cassis mousse €10.00
passende wijn € 15.00
Alle gerechten worden in eigen keuken bereid, hoofdgerechten worden geserveerd met passend aardappel en groenten garnituur.
U kunt dagelijks bestellen.
Heeft u speciale wensen neemt u dan contact met mij op, om daarna in een goed gesprek de vele mogelijkheden te bespreken.