Weekmenu’s

Weekmenu week 9


Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee?
Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere
weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn
jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen
natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent.
Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds
iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood
kunnen altijd nog, toch?
Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 1 dag van
tevoren, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even
overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

:salade gerookte zalm met mierikswortel tomaat komkommer ei en dressing.

:salade tonijn met boontjes tomaten kappertjes en ei en dressing.

Prijs voorgerecht € 7,50

Brood en boter € 2.50

Maandag 1 maart

gehaktbrood (Meatloaf) met kaas geroosterde aardappel en witlof € 12.50

Geroosterde Aardappel en appel en gegratineerde witlof € 11,50

Dinsdag 2 maart

Lasagne Bolognese saus met kaas uit onze streek en salade € 11,50

“Sayur Lodeh” Indonesische groentenstoof met groenten van hier € 12,00 € 12,50

Woensdag 3 maart

Kip schnitzel met ham en paddestoelen gebakken aardappelen en groenten €12,00

Vegan nasi met tofu spicy groenten en sate saus € 10,00

Donderdag 4 maart

Pasta met prei pancetta(spek) spinazie ricotta en verse pesto € 12,00

Pasta met noten spinazie gorgonzola aubergine en tomaat € 12,50

Vrijdag 5 maart

Belgisch vispotje met aardappelpuree en gemengde salade € 13,50

Verse gegrilde groenten in korstdeeg met salade € 12.00

Traiteur gerechten winter 2021

Voorgerechten:

Proeverij van gerookte vissoorten makreel, heilbot en zalm. € 14.50

passende wijn € 15.00

Soepen:

Kreeftenbisque passend garnituur per 0,2 liter € 5.00

Extra: Vers gebakken zuurdesembrood met roomboter. € 4.50

Tussengerechten:

Quiche van broccoli bloemkool cream-cheese en tomaat € 12.50

passende wijn € 15.00

Hoofdgerechten:

Kalfsentrecote met aardappelgratin en wintergroenten € 20,00

Gevogelte rollade met eigen jus en pompoenquiche € 18.00

passende wijn € 19.00

Dessert box:

chocoladetaartje, cassis mousse, tiramisu en peren tarte-tatin €12.50

passende wijn € 15.00

Alle gerechten worden in eigen keuken bereid, hoofdgerechten worden geserveerd met passend aardappel en groenten garnituur.

U kunt dagelijks bestellen.

Heeft u speciale wensen neemt u dan contact met mij op, om daarna in een goed gesprek de vele mogelijkheden te bespreken.

Weekmenu: week 9

thuisbezorgd in Boskoop.
Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee?
Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere
weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn
jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen
natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent.
Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds

iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood
kunnen altijd nog, toch?
Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 1 dag van
tevoren, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even
overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

versgebakken zuurdesembrood

Kip Vindaloo

Kiprollade gevuld met paddenstoelen

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84


Weekmenu: week 49

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?    

Het menu van deze week

Maandag 30 november
Stamppot hutspot met Klapstuk en jus €10.00

Dinsdag 1 december
Bœuf bourguignon aardappelpuree en verse groenten €11.50

Woensdag 2 december
Kiptandoori, vers naanbrood met verse groenten en rijst €10

Donderdag 3 december
Macaroni Bolognese met frisse salade € 10.00

Vrijdag 4 december
Zalmmoot met groene kruiden, citroenrijst met gemengde groenten €11,50

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84

Weekmenu: week 48

Weinig tijd door een volle agenda? Juist in drukke tijden is het fijn om lekker en gezond eten te blijven eten. En met de verse maaltijden van Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen. Zo wordt goed eten wel heel makkelijk. Ik verras iedereen graag met iedere dag een nieuw gerecht. Kan ik al mijn inspiratie als chefkok ook lekker kwijt. En daarbij gebruik ik heerlijk verse producten uit het seizoen. Een compleet gerecht, waar u niets meer voor hoeft te doen. Nou ja, alleen nog maar de deur open natuurlijk.   

Het menu van deze week

Maandag 23 november
Boerenkool met worst, spek en jus
Prijs: €10

Dinsdag 24 november
Runderstoofvlees met gekookte aardappelen en verse groente
Prijs: €11,50

Woensdag 25 november
Kip-kerrie met groenten en rijst
Prijs: €10

Donderdag 26 november
Lasagne met frisse salade
Prijs: €10

Vrijdag 27 november
Vis stoofgerecht met verse vis, Noorse garnalen, aardappelpuree en gemengde groenten
€11,50

Bestellen?

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84

Weekmenu: week 47

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 1 dag van tevoren, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84