Weekmenu’s

Menu week 50

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week.


Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8.00 uur ’s ochtends, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Menu dinsdag tot en met zaterdag

  • Coq au vin, in rode wijn gestoofde kippenbout met bonne femme garnituur € 12,50
  • Boeuf Bourguignon, klassiek gestoofde rundersucade met gekookte aardappel en rode kool € 15,00
  • Soep van de week is Tomatensoep, per liter € 8,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 49

De Horeca sluit de komende weken ’s avonds om 17.00 uur, maar dat geldt niet voor Koken met Kers.

In de komende periode van culinaire lockdown, ga ik weer heerlijke winterse gerechten bereiden die u kunt bestellen. Dus heeft u weinig tijd door een volle agenda? Juist in een drukke tijd is het fijn om lekker en gezond te blijven eten. En met de verse maaltijden van Koken met Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen.

De komende week bereid ik de volgende hartverwarmende stoofschotels. Deze kunt u van maandag tot en met zaterdag bestellen en zelf thuis verwarmen. Zo heeft u toch een heerlijke en complete maaltijd om te nuttigen.

Menu maandag tot en met zaterdag

  • Vlaams runderstoofvlees, gestoofd in Kriekenbier, jus, uien, witte kool en eigen gemaakte aardappelpuree € 14,50
  • Kip tandoori met mals gestoofde kippenbouten, salade en basmatirijst € 13,-
  • Soep van de week is gebonden Bos paddenstoelen soep, per liter € 8,-

In week 50 zal ik weer een aantal nieuwe seizoen gerechten bereiden met producten van lokale leveranciers. Ik ga u hiervan op de hoogte houden.

December maand: oliebollen maand

Ook dit jaar bak ik mijn overheerlijke oliebollen naar traditioneel recept. Hou de komende week mijn website en nieuwsberichten in de gaten voor verdere informatie.

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 22

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8.00 uur op de dag zelf eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

The Difference Between Parmesan and Parmigiano-Reggiano

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 2 juni

  • Kipfilet, spaghetti, Parmezaanse kaas courgette, ui en verse kruiden € 12,50
  • Spaghetti met Parmezaanse kaas gegrilde groenten en tomaten saus. ( v ) € 12,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Woensdag 3 juni

  • Gestoofde lamsbout in Korma saus, rijst uit de oven, wortel en sjalot € 13,50
  • Gestoofde groenten in Korma saus rijst uit de oven komkommer salade € 12,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Donderdag 4 juni

  • Nasi goreng ,groenten in soyasaus, kippendij in pindasaus € 14,00
  • Nasi goreng met groenten in sojasaus en tempeh met pinda saus € 13,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Vrijdag 5 juni

  • Gebakken zeebaarsfilet met courgette wortel gember en citroen € 14,00
  • verse paddenstoelen ravioli Parmezaanse kaas, gegrilde groenten € 12,50
  • Bio kruiden salade met dressing uit eigen tuin € 2,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 21

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?    

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 25 mei

  • Bami goreng met (ayam pedis) hete kippenpootjes € 12.00
  • Bami goreng met verse groenten in satésaus en kroepoek € 10.00

Woensdag 26 mei

  • Runderstoof met laurierjus kookaardappel en andijvie in crème saus € 12.50
  • Quiche van ui kaas en paddenstoelen met gemengde salade en french dressing € 11.00

Donderdag 27 mei

  • Halve spitskool gegratineerd met gekruid gehakt en gebakken aardappels € 12.50
  • Halve spitskool gegratineerd met paddenstoelen duxelles en gebakken aardappelen € 12.50

Vrijdag 28 mei

  • Gestoofde kabeljauw met grote garnalen prei wortel courgette en verse pasta € 14.50
  • Mexicaanse Fajitas gevuld met spicy groenten kaas en quacemole € 12.00

Week 20 ben ik in verband met omstandigheden niet in de gelegenheid om een weekmenu, te verzorgen en af te leveren.

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 19

Iedere avond iets anders op tafel? Dan is het fijn als het een beetje makkelijk kan. We zijn allemaal immers al druk genoeg. En een beetje gezond is dan ook prettig. Gewoon met verse producten uit het seizoen. Ga dan eens voor een van de gezonde, betaalbare maaltijden uit de keuken van Kers. Iedere dag een ander gerecht, iedere week een nieuw menu. Met liefde bereidt en helemaal af. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Makkelijker kan ik het niet maken. En lekkerder eigenlijk ook niet. Lees hieronder mijn menu voor week 19 met nieuwe en gezonde maaltijden.

Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 11 mei

  • Kipfilet met paddenstoelen, gebakken aardappel en groenten € 12,50
  • Gevulde paprika’s met rijst (V) € 10,00

Woensdag 12 mei

  • Boemboe Bali (gekruid rundvlees op Balinese wijze), komkommersalade en rijst € 13,50
  • Sambal goreng boontjes met ei, komkommersalade en rijst (V) € 12,00

Donderdag 13 mei

  • Lasagne bolognese en gemengde salade € 12,00
  • Vislasagne met spinazie, broccoli en kaas € 12,00

Vrijdag 14 mei

  • Roodbaars uit de oven met groene kruidenkorst, tomatenrisotto en verse groenten € 14,50
  • Gestoofde groenten met tomatenrisotto en salade (V) € 12,50

Zaterdag 15 mei

  • 3 gangen menu € 35,00
  • 2 gangen met hoofdgerecht en naar keuze voorgerecht of dessert € 25,00
  • Voorgerecht:
    • Salade van bieten, gegrilde kip met mango en aceto balsamicodressing
  • Hoofdgerecht:
    • gestoofde kabeljauw, aardappelgratin en verse groenten, of
    • gestoofde kalfssukade, aardappelgratin en verse groenten
  • Dessert:
    • zoet surprise dessert.

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Moederdagmenu – zondag 9 mei

Moeder verrassen maar niet zelf de keuken in? Verras uw moeder of partner met een mooie, luxe borrelplank of een heerlijk en gezond 3-gangen moederdagmenu. Natuurlijk met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Bekijk hier de borrelplank en het 3-gangenmenu dat ik voor Moederdag heb samengesteld.

U kun bestellen tot en met donderdag 6 mei 16.00 uur. Levering vind plaats op zondag 9 mei tussen 13.00 en 14.00 uur. U kunt de gerechten eventueel ook afhalen op 8 of 9 mei.

Borrelplank € 15,00 pp

Bestaande uit diverse luxe hapjes, bereid in eigen keuken en met uitsluiten verse producten:

  • Bruschetta van geroosterde foccacia met gedroogde tomaten
  • Bruschetta van geroosterde foccacia met patémousse
  • Amuseglas met grote Gamba’s van de BBQ
  • Blokjes Kaas uit de streek en Leverworst
  • Carpaccio met parmezaanse kaas
  • Diverse soorten tafelzuren

3-gangenmenu € 35,00 pp

Voorgerechten

  • Salade van geroosterde kip, honing mosterddressing, noten en ananas
  • Carpaccio met klassiek garnituur, pijnboompitje, rucola, Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

  • Kabeljauwfilet uit de oven met vissaus, verse groente, dille en kookaardappel
  • Tournedos van Ossenhaas met saus van sjalotten en aceto balsamico, geroosterde groenten en hasselback aardappelen (meerprijs 4,50 per persoon)

Dessert

  • Taart op basis van conference peren met zoete zaligheden

Menu week 18

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van week 18.

Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: Tom kha kai (soep uit de thaise keuken met kip, kokosmelk, galanga en citroengras) € 7,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 4 mei

  • Verse pasta met prei en saus van gerookte zalm met salade met bieslook dressing € 12,50
  • Verse pasta met groenten uit de oven, saus op basis van wortel met salade met bieslook dressing (V) € 10,00

Woensdag 5 mei

  • Runderstoof met jus van ui, selderij en laurier met kook aardappel en broccoli € 13,00
  • Gestoofde knolgroenten in groene kruidensaus met kookaardappel (V) € 12,00

Donderdag 6 mei

  • Gestoofde kippendij met tandoori kruiden, naanbrood en komkommersalade met yoghurt € 13,00
  • Gestoofde groenten en peulvruchten met tandoori kruiden, naanbrood en komkommersalade met yoghurt (V) € 13,00

Vrijdag 7 mei

  • Dorade van de grill met antiboise, geroosterde aardappelen en salade € 15,00

Zaterdag 8 mei

  • Asperges op Vlaamse wijze: gekookte asperges, aardappelen, gekookt ei, ham, peterselie en boterjus € 20,00

Zondag 9 mei: Moederdag!

Menu week 17

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Van dinsdag tot zaterdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?    

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 27 april – Koningsdag

  • Mexicaanse kip Fajita’s met salade en chimichurri € 12,00
  • Mexicaanse groente Fajita’s met salade en chimichurri (V) € 12,00

Woensdag 28 april

  • Halve spitskool gevuld met gehakt, uit de oven, met rijst en paprika € 12,50
  • Geroosterde aubergines, risotto en salade (V) € 10,00

Donderdag 29 april

  • Kippenboutjes met champignons, uit, prei en gebakken aardappels € 11,50
  • Gado Gado met kroepoek, sambal, atjar en gekookte rijst (V) € 13,00

Vrijdag 30 april

  • Zalmfilet gelakt met oestersaus, shiitake paddenstoel, paksoi en wortel € 14,00
  • Gewokte groenten, tempeh en paksoy (V) € 10,00

Zaterdag 1 mei

  • Pasta met grote garnalen, mosselen en peperoni-tomatensaus, salade en dressing € 18,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 16

Iedere avond iets anders op tafel? Dan is het fijn als het een beetje makkelijk kan. We zijn allemaal immers al druk genoeg. En een beetje gezond is dan ook prettig. Gewoon met verse producten uit het seizoen. Ga dan eens voor een van de gezonde, betaalbare maaltijden uit de keuken van Kers. Iedere dag een ander gerecht, iedere week een nieuw menu. Met liefde bereidt en helemaal af. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Makkelijker kan ik het niet maken. En lekkerder eigenlijk ook niet. 

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met grote garnalen, tomaat, komkommer, avocado en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Rundercarpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 20 april

  • Kabeljauw met spek omwikkeld, verse groenten en gekookte aardappelen en boterjus € 14,50
  • Geroosterde aubergines met ratatouille van voorjaarsgroenten en verse pasta € 12,-

Woensdag 21 april

  • Gebakken kipfilet met pesto en champignons, risotto en salade € 13,-
  • Geroosterde pompoen met risotto en salade € 12,-

Donderdag 22 april

  • Hongaarse goulash met rijst en groene groenten € 13,50
  • Geroosterde paprika met Djuvec rijst (rijst met tomatenbouillon uit de oven) en frisse salade € 10,-

Vrijdag 23 april

  • Heilbot filet met gestoofde groenten, vissaus en aardappelpuree € 14,50
  • Quiche van courgette, ui en gorgonzola met een samengestelde salade € 13,-

Zaterdag 24 april – 3 gangen menu € 29,-

  • Voorgerecht: grote gebakken garnalen met tomatendressing en kruidensalade
  • Hoofdgerecht: gestoofde kalfssukade met shiitake, asperges (3 stuks) en kookaardappel
  • Dessert: aardbeientaart

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 15

Weinig tijd door een volle agenda? Juist in drukke tijden is het fijn om lekker en gezond eten te blijven eten. En met de verse maaltijden van Koken met Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen. Zo wordt goed eten wel heel makkelijk. Ik verras iedereen graag met iedere dag een nieuw gerecht. Kan ik al mijn inspiratie als chef-kok ook lekker kwijt. En daarbij gebruik ik heerlijk verse producten uit het seizoen. Een compleet gerecht, waar u niets meer voor hoeft te doen. Nou ja, alleen nog maar de deur openen natuurlijk.

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met garnalen, tomaat, komkommer, avocado, en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Runder-Carpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 13 april

  • Thai curry van kip met basmatirijst en koolsalade € 12,50
  • Groente curry met spicy noedels (V) € 11,-

Woensdag 14 april

  • Varkenshaas met champignonsaus, bakaardappelen en boontjes € 12,50
  • Groenten lasagne met blauwe kaas (V) € 10,-

Donderdag 15 april

  • Schouderkarbonade, kookaardappelen en andijvie € 11,50
  • Groentenpannekoek met o.a. spinazie en champignons (V) € 10,-

Vrijdag 16 april

  • Zeewolf filet gegratineerd met tomaat en groene kruiden, pasta en gegrilde groenten € 14,-
  • Pokebowl van rijst, zalm en diverse soorten groenten (V) € 12,50

Zaterdag 17 april

  • Kalfssucade met aardappelgratin en diverse groenten, kalfsjus met oesterzwammen € 16,00 – Dit gerecht graag uiterlijk vrijdagochtend bestellen

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers