Weekmenu’s

Menu week 14

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon.

Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.
Bekijk hier het menu van deze week.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade met garnalen, tomaat, komkommer, avocado, en citrus-kruiden dressing € 10,00
  • Runder-Carpaccio met oude kaas, croutons, kappertjes, en kruidenmayonaise € 10,00

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Soep van de maand: licht gebonden Preisoep (vega) € 6,50 per liter
  • Dagelijks vers gebakken zuurdesem brood € 4,00

Dinsdag 6 april

  • Pasta met gestoofde kippendijen crème / roomsaus van peterselie-pesto en salade € 11,50
  • Pasta met gestoofde groenten: prei en broccoli, kaas uit de streek en salade (V) € 11,50

Woensdag 7 april

  • Lamsbout uit de oven met aardappelgratin en gegratineerde bloemkool € 13,00
  • Quiche van paddenstoelen en gestoofde uien, gebakken aardappel en salade (V) € 12,50

Donderdag 8 april

  • Wraps gevuld met chili con carne, witte-koolsalade en salsa € 10,00
  • Wraps gevuld met chili sin carne witte-kool salade en quacemole (V) € 10,00

Vrijdag 9 april

  • Gegrilde zalmforel van de BBQ met ravigote saus, gemengde salade en geroosterde aardappelen € 14,50
  • Groenten-lasagne van groenten en kaas uit de streek met gemengde salade (V) € 12,50

Zaterdag 10 en zondag 11 april

Mocht u komend weekend geen zin hebben om te koken neemt u dan contact met mij op over een 2, 3, of 4 gangen surprise menu. U besteld voor donderdag 8 april 20.00 het aantal gangen van uw keuze en deze worden dan op zaterdag middag bij u thuis bezorgd met een duidelijke instructie om een en ander te verwarmen in uw eigen keuken. Als er gerechten of ingrediënten zijn die u echt niet lust of niet kan eten, dan hoor ik dat ook graag van u.

De afgelopen weken heb ik veel gasten in Boskoop mogen bedienen. De gasten kozen er regelmatig voor om hun borden of schalen hier bij mij thuis af te leveren zodat ik de gerechten daarop kon presenteren. Dit is natuurlijk beter voor het milieu. Wenst u dit niet of bent u niet in de gelegenheid serviesgoed te brengen, dan lever ik de gerechten in disposable plastic bakjes bij u aan.

  • prijs 2 gangen € 17,50
  • prijs 3 gangen € 27,50
  • prijs 4 gangen € 35,00

Bijpassende wijnen per fles:

  • Wijn bij voorgerecht € 15,-
  • Wijn bij hoofdgerecht € 19,-
  • Wijn bij dessert € 15,-

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 13

Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee? Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent. Dagelijks steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch? Ik wijs u ook graag op mijn menu voor de paasdagen:

Paasmenu – 3 gangen € 29,-

Bekijk hier onder het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade Caprese – verse tomaten, mozzarella, basilicum en geroosterde amandelen € 7,50
  • Salade gerookte zalm met mierikswortel, tomaat, komkommer, ei en dressing € 7,50
  • Vers gebakken zuurdesembrood en roomboter € 2,50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Vers gebakken zuurdesembrood € 4,-
  • Groentesoep – 1 liter € 7,50

Dinsdag 30 maart

  • Kipfilet “Bonne femme” Aardappel, Spekjes, groenten, ui, kruiden € 13,00
  • (V) Gefrituurde Feta kaas met vegetarische “Bonne-femme” garnituur € 13,00 – warm aangeleverd tussen 17.30 en 18.30

Woensdag 31 maart

  • Stamppot andijvie, gestoofd rundvlees met laurierjus € 13,50
  • (V) Stamppot andijvie, met gebakken mais/groenten cakeje en groenten jus € 13,50

Donderdag 1 april

  • Gegratineerde witlof, aardappelgarnituur, en gemarineerde ham uit de oven € 13,00
  • Gegratineerde witlof, aardappelgarnituur, en frittata van rode ui en spinazie € 13,00

Vrijdag 2 april – “visdag”

  • Zacht gestoofde zalmmoot, drie asperges, prei, kookaardappel, hollandaisesaus. € 16,00
  • Verse pasta met selderij, gorgonzola, paddenstoelen, en gemengde salade. € 15,00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Paasmenu – 3 gangen € 29,-

Wat eten we met Pasen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor is dan ook nooit op. Daarom vindt u hier mijn menu voor de paasdagen. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel. Bekijk hier het menu.

De gerechten lever ik op zaterdag 3 april tussen 16.00 en 17.00 uur bij u thuis af. Het voorgerecht en dessert worden als losse gerechten aangeleverd, zodat u het alleen op de borden hoeft te presenteren. Als u mij een ovenschaal aanlevert, kan ik het hoofdgerecht netjes voor u in de ovenschaal opmaken. En anders lever ik het aan in de bakjes zoals u van mij gewend bent.

Bestellen kan tot en met donderdag 1 april, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Overigens kunt u ook komend weekend dit menu bestellen. Bestellen kan dan tot uiterlijk vrijdag 26 maart 9.00 uur. Ik lever het dan zaterdag 27 maart af tussen 16.00 en 17.00 uur.

Keuze uit onderstaande voorgerechten

  • Salade Caprese – tomaten, mozzarella, basilicum en geroosterde amandelen (V)
  • Geroosterde Foccacia met kalfsvlees en tonijnmayonaise en gemarineerde paddenstoelen met linzen
  • Gebakken gamba’s met basilicumdressing en couscoussalade

Keuze uit onderstaande hoofdgerechten

  • Kabeljauw met oesterzwam en groenten lasagne
  • Kalfsentrecote met kruidenjus, seizoensgroenten en aardappelterrine
  • Cake van courgette, paprika en polenta met geitenkaas en tomatenjus (V)

Dessert

  • Dessert van diverse bereidingen van chocolade, advocaat en pistache

Bijpassende wijnen per fles

  • Wijn bij voorgerecht € 15,-
  • Wijn bij hoofdgerecht € 19,-
  • Wijn bij dessert € 15,-

Contactgegevens

E-mail              : huibertkers@gmail.com
Tel.                   : 06 212 454 84

Facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 12

Iedere avond iets anders op tafel? Dan is het fijn als het een beetje makkelijk kan. We zijn allemaal immers al druk genoeg. En een beetje gezond is dan ook prettig. Gewoon met verse producten uit het seizoen. Ga dan eens voor een van de gezonde, betaalbare maaltijden uit de keuken van Kers. Iedere dag een ander gerecht, iedere week een nieuw menu. Met liefde bereidt en helemaal af. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Makkelijker kan ik het niet maken. En lekkerder eigenlijk ook niet. 

Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 8 uur ’s ochtends op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade Caprese – verse tomaten, mozzarella, basilicum en geroosterde amandelen € 7,50
  • Salade gerookte zalm met mierikswortel, tomaat, komkommer, ei en dressing € 7,50
  • Vers gebakken zuurdesembrood en roomboter € 2,50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Vers gebakken zuurdesembrood € 4,-
  • Groentesoep – 1 liter € 7,50

Maandag 22 maart

  • Spaghetti Bolognese en salade € 11,-
  • Spaghetti met tomatensaus en gegrilde groenten (V) € 11,-

Dinsdag 23 maart

  • Lamscurry met verse groenten en rijst € 12,-
  • Curry van verse seizoensgroente en rijst (V) € 10,-

Woensdag 24 maart

  • Kipfilet gevuld met paddenstoelen, pasta en broccolli € 13,-
  • Groentenquiche met onder andere wortel en Kaas uit Zoeterwoude (V) € 12,50

Donderdag 25 maart

  • Rendang, bami goreng en atjar € 14,-
  • Tempeh in sambal goreng, bami en atjar (V) € 13,-

Vrijdag 26 maart

  • Zeebaars met seizoensgroenten € 14,-
  • Pasta met gestoofde tomaat (V) € 12,-

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Menu week 11

Wat eten we morgen? Soms wilt u wel eens niet de keuken in. Of juist verrast worden door de kookkunsten van een ander. Misschien krijgt u doordeweekse gasten? Waarom dan niet een heerlijke, eerlijke maaltijd laten thuisbezorgen? Maar dan natuurlijk wel met verse producten uit het seizoen. En die u zelf alleen maar even hoeft te verwarmen. Het leven is al ingewikkeld genoeg. Dit soort gerechten kook ik met liefde. Mijn inspiratie is hiervoor dan ook nooit op. Daarom vindt u hier iedere week een nieuw weekmenu. Zo wordt u steeds weer verrast aan tafel.

Bekijk hier het menu van week 11 van Koken met Kers. Bestellen kan tot 8.00 uur op de dag zelf, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Salade gerookte zalm met mierikswortel, tomaat, komkommer, ei en dressing € 7,50
  • Salade tonijn met boontjes, tomaten, kappertjes, ei en dressing € 7,50
  • Vers gebakken zuurdesembrood en roomboter € 2,50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Vers gebakken zuurdesembrood €4,-
  • Groentesoep – 1 liter € 7,50

Maandag 15 maart

  • Lasagne Bolognese met salade € 12,-
  • Vegetarische Lasagne Bolognese met aardappel, kool en salade € 12,-

Dinsdag 16 maart

  • Nasi Goreng, kipstukjes in sateh saus, zoetzuur van kool, komkommer en rode ui € 12,50
  • Vegetarische nasi Goreng, tempeh in pikante saus, zoetzuur van kool, komkommer en rode ui € 12,50

Woensdag 17 maart

  • Hete bliksem (aardappelpuree, ui, goudrenetten) en karbonade in jus € 11,50
  • Hete bliksem (aardappelpuree, ui, goudrenetten) en gebakken tofu in groentenjus € 12,-

Donderdag 18 maart

  • Ouderwets gestoofde sukade, jus, kookaardappel en stoofprei € 12,-
  • Roerbak van broccoli, paddenstoelen, ui, zilvervliesrijst, noten en kerriesaus € 12,-

Vrijdag 19 maart

  • Mootjes kabeljauw met spek omwikkeld, aardappelpuree met groene kruiden en verse groente € 13,50
  • Cake van courgette met mais en kaas, kruiden salade met tomatendressing € 13,-

Zaterdag 20 maart – 3 gangen verwennerij menu € 27,50

  • Voorgerecht: kruidensalade met gerookte zalm, bieslookdressing, diverse garnituren, croutons
  • Hoofdgerecht: Lamskoteletjes met groene kruiden korst uit de oven, aardappelgratin, Hollandse asperges
  • Dessert: proeverij van seizoensfruit: appel, vanille creme, korstdeeg, mousse, chocolade

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : https://www.facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Traiteur gerechten zomer 2021

Voorgerechten:

Proeverij van gerookte vissoorten makreel, heilbot en zalm. € 14.50

passende wijn per fles € 15.00

Soepen:

uiensoep passend garnituur per 0,2 liter € 5.00

Extra: Vers gebakken zuurdesembrood met roomboter. € 4.50

Tussengerechten:

Quiche van broccoli bloemkool cream-cheese en tomaat € 12.50

passende wijn € 15.00

Hoofdgerechten:

Kalfsentrecote met aardappelgratin en zomergroenten € 20,00

Gevogelte rollade met eigen jus en uien tomaten quiche € 18.00

passende wijn € 19.00

Dessert :

chocoladedessert met cassis mousse €10.00

passende wijn € 15.00

Alle gerechten worden in eigen keuken bereid, hoofdgerechten worden geserveerd met passend aardappel en groenten garnituur.

U kunt dagelijks bestellen.

Heeft u speciale wensen neemt u dan contact met mij op, om daarna in een goed gesprek de vele mogelijkheden te bespreken.

Menu week 10




Weinig tijd door een volle agenda? Juist in drukke tijden is het fijn om lekker en gezond eten te blijven eten. En met de verse maaltijden van Koken met Kers kost dat alleen maar even de tijd om het te bestellen. Zo wordt goed eten wel heel makkelijk. Ik verras iedereen graag met iedere dag een nieuw gerecht. Kan ik al mijn inspiratie als chefkok ook lekker kwijt. En daarbij gebruik ik heerlijk verse producten uit het seizoen. Een compleet gerecht, waar u niets meer voor hoeft te doen. Nou ja, alleen nog maar de deur openen natuurlijk.   
 
Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot op de dag tot 8 uur ’s ochtends, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

Voorgerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • salade gerookte zalm met mierikswortel tomaat komkommer ei en dressing € 7,50
  • salade tonijn met boontjes tomaten kappertjes en ei en dressing € 7,50
  • Brood en boter € 2.50

Losse gerechten – dagelijks verkrijgbaar

  • Zuurdesem brood € 4,-
  • Erwtensoep – 1 liter € 7,50
  • Linzen-Curry soep – l liter € 7,50

Weekmenu

Maandag 8 maart

Bal gehakt, kookaardappels en koolraap á la creme € 10,00

Vegetarische noedels, noten met groene groenten en ei € 10,00

Dinsdag 9 maart

Schnitzel, gebakken aardappels, courgette en ui uit de wok € 10,00

Courgette, gevuld met ratatouille en zilvervliesrijst € 12,50

Woensdag 10 maart

Curry van lamsvlees, basmatirijst, linzen, paksoi en boerenkool € 12,50

Curry van linzen, basmatirijst, paksoi, boerenkool, ui € 12,50

Donderdag 11 maart

Gestoofde kippenbout, rode peper, groene groenten, geroosterde aardappel € 12,50

Falafal van zoete aardappel, salade van paprika, koriander, komkommer € 12,50

Vrijdag 12 maart

Gegrilde zalmmoot met spinazie en verse pasta en groene kruidensaus € 13,50

Chana massala – Indiase curry o.b.v. kikkererwten, tomaten, garam massala

en diverse heerlijke kruiden € 12.00

Contactgegevens

e-mail              : huibertkers@gmail.com
tel.                   : 06 212 454 84

facebook : facebook.com/Catering-Koken-met-Kers

Weekmenu: week 9


Wilt u wel eens vis eten, maar heeft u hier weinig keukenervaring mee?
Dan is de vrijdag van mijn weekmenu uw dag! Ook op andere
weekdagen varieer ik met gerechten uit alle delen van de wereld. Mijn
jarenlange ervaring proef je terug op het bord. Maar zonder fratsen
natuurlijk. Gewoon, goed eten, waar je de hand van de chef in herkent.
Van maandag tot vrijdag steeds iets nieuws, steeds iets gezonds, steeds iets om écht lekker van te genieten. Want pakjes, zakjes en fastfood kunnen altijd nog, toch?


Bekijk hier het menu van deze week. Bestellen kan tot 1 dag van
tevoren, eenvoudig per mail of via de telefoon. Vragen of even
overleggen? Dat kan natuurlijk altijd.

versgebakken zuurdesembrood

Kip Vindaloo

Kiprollade gevuld met paddenstoelen

Voor informatie of bestellingen kunt u contact opnemen via:
e-mail: huibertkers@gmail.com
tel.: 06 212 454 84